Videologi i 2010 utgave
Alt du vet, og alt du ikke vet om å lage film og video.


Boka har 304 sider og koster
298 kr i bokhandel eller
fritt tilsendt fra forlaget.

En ting er å lage gode bilder og lyd. Det lærer denne boka deg alt om. Noe annet er å få en god ide til å bli film eller TV-program. Det lærer også denne boka deg alt om. Så hva mer trenger du? Penger, utstyr, medvirkende, tålmodighet, -- og en god porsjon galskap.

Boka kan ikke gjøre kunstner av deg, men den gir deg et solid grunnlag for eksperimentering og utvikling.

Forfatteren holder deg i hånden gjennom moderne digitalteknikk fra opptakssituasjonen til ferdig produkt på kassett, DVD eller Web. Her finner du alt du trenger å vite om digital video og HDTV.

Tester og anbefalinger av produkter vil du ikke finne, men du får generelle råd om utstyrsvalg.

Boka gjennomgår mange fagområder på en praktisk og lettfattelig måte. Den lærer deg moderne fortellerteknikk og dramatisering, slik at du kan bygge knallsterke fortellinger.

Er du student ved medielinje, på kurs eller høgskole, eller har du ambisjoner om å produsere video eller film for industri, Web, TV, kino eller produksjonsselskaper, gir boka deg en trygg basis for videre utvikling. Er du ivrig familiefilmer, TV- og videoforhandler, informasjonssjef eller medierådgiver, vil du ha stor nytte av innholdet i boka. Siden den kom ut i 1991, har Videologi solgt i flere enn 12 000 eksemplarer. Den har blitt et slags standardverk på norsk. Videregående skoler, høgskoler, fagutdanning og universitet har boka på pensumlisten, og mange har startet sin karriere i mediebransjen med boka i ranselen.

Finn Jacobsen har mer enn 40 års erfaring i fjernsynsproduksjon i NRK, har vært nominert til Amanda og Gullruten og underviser i film- og fjernsynsproduksjon. Boka er basert på kursmateriell laget både for konsumenter og profesjonelle utøvere. Harald Staff, som har tegnet til boka, er også en veteran i NRK.

Amalie forlag, Bjørn Stallares vei 25, 0574 Oslo. Telefon 48139171. Epost: KLIKK HER